viernes, 9 de junio de 2017

Cinema: Apocalipsis Now.


                                                          Apocalipsis Now:




Títol Original: Apocalypse Now.
País: Estats Units.
Duració de la pel·lícula: 147 minuts.
Dirigida per: Francis Ford Coppola en 1979.


 Aquesta imatge reflexa una escena de la pel·lícula.

La pel·lícula tracta sobre un capità anomenat Willard, va ser combatent a la guerra del Vietnam, però ara està descansant a casa seva. No obstant això el record de l'horror de la guerra no el deixa tranquil cap moment. Willard és enviat a Cambodja per trobar i assassinar a Kurtz, un excoronel que ha renegat i ara viu a la selva. Ha reunit un exèrcit de nadius que l'adoren com un déu.
Willard accepta la missió i comença la seva cerca. No obstant això com més temps passa a la selva buscant l'amagatall de Kurtz, i trobant-se amb diversos soldats que encara estan combatent, la bogeria de Willard anirà en augment i començarà a comprendre a Kurtz més del que ningú podia imaginar.


Al meu entendre la pel·lícula està ben feta i dirigida correctament, va ser creada durant tot un any i amb molt esforç. La pel·lícula va guanyar un oscar a la millor fotografia i al millor soroll, a més a més va obtenir sis candidatures; al millor director, a la millor pel·lícula, al millor actor de repartiment, al millor guió adaptat, a la millor direcció artística i al millor muntatge.

Enllaç de la imatge:
https://www.google.es/search?q=apocalipsis+now&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj0jrHDw7DUAhUCY1AKHUhlAC8Q_AUICygC&biw=1024&bih=494#imgrc=rkvq6eAunX848M:

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Pinterest